Οι Υπηρεσιεσ ΠΟΥ ΣΑς προσφερουμε

Ενοικιασεις αυτοκινητων

Ενοικίασεις αυτοκινήτων στην Ανατολική Κρήτη

Το γραφείο μας παρέχει ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα για όλη την Κρήτη. Ενοικίαση αυτοκινήτου με τους καλύτερους όρους και τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Δωρεάν παράδοση και παραλαβή απο το αεροδόμιο της Σητείας, το αεροδρόμιο Ηρακλείου και τα λιμάνια Σητείας και Ηρακλείου και όλη την Ανατολική Κρήτη.

Το γραφείο μας είναι ανοικτο όλο το χρόνο για να οτιδήποτε χρειαστείτε, ακόμα για ερώτηση ή απορία για την εκμίσθωση του οχήματος σας. Είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα για να νιώθετε ασφαλείς.

δυνατοτητα online κρατησης

Κάντε κράτηση online τώρα

Μέσα απο την νέα μας ιστοσελίδα μπορείτε να κάνετε κράτηση οποιοδήποτε ενοικαζόμενου αυτοκινήτου θέλετε απο τον στόλο μας, άμεσα, οικονομικά και αποτελεσματικά.Όλη η διαδικασία δεν διαρκεί περισσότερο απο 1-2 λεπτά.

ΕΥΚΟΛΑ - ΓΡΗΓΟΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Μάθετε τις τιμές των οχημάτων ανάλογα με την εποχή, την διαθεσιμότητα, τα χαρακτηρηστικά τους και επιλέξτε μέσα απο μια μεγάλη γκάμα αυτοκινήτων αυτό που καλύπτει τις ανάγκες και την τσέπη σας.

μεγαλοσ στολοσ οχηματων

Μεγάλη γκάμα απο καινούργια αυτοκίνητα

Διαθέτουμε πλούσια συλλογή ενοικιαζόμενων αυτοκίνητων με την οποία έχουμε την δυνατότητα να προσφέρουμε λύσεις σε κάθε ανάγκη που προκύπτει για την κίνηση σας.

Είτε για επαγγελματικούς λόγους είτε για λόγους αναψυχής σας βοηθάμε να βρείτε την καλύτερη δυνατή λύση.

Ταξιδέψτε στο νησί μας με άνεση και ασφάλεια επιλέγοντας ένα απο τα μοντέλα της εταιρείας μας και αφήστε όλα τα άλλα σε μας. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα αναλάβει να φέρει είς πέρας το έργο του.

Πολλα extra's & δωρεαν παροχες

Extra's και παροχές!

Μαζί με κάθε μας όχημα μπορείτε να έχετε και πολλά έξτρα μερικά απο τα οποία είναι δωρεάν. Αν έχετε μικρά παιδιά έχουμε παιδικά ή βρεφικά καθισματα, GPS για να είστε σίγουροι ότι ποτέ δεν θα χαθείτε και ότι άλλο χρειάζεστε για μια μοναδική εμπειρία οδήγησης.

Μερικά απο τα extra's είναι δωρεάν και μπορείτε πολύ εύκολα να τα επιλέξετε μέσα απο την εφαρμογή Online ενοικίασης αυτοκινήτου που υπάρχει εγκατεστημένη στη σελίδα.

Σε κάθε extra υπάρχει και ειδική σημανση που επεξηγεί το συγκεκριμένο extra αναλυτικά ώστε να είναι εύκολο ακόμα και για τον πιο αρχάριο χρήστη.

Ασφαλεια & Εμπιστοσυνη

Εμπιστευτείτε το γραφείο μας!

Όλα μας τα αυτοκίνητα είναι απόλυτα ασφαλή και πραγματοποιούν εβδομαδιαίους ελέγχους ώστε να εξασφαλίσουν ένα άνετο και ασφαλές ταξίδι. Παρέχουμε επίσης μεικτή ασφάλεια ή ασφάλεια κλοπής σε περίπτωση που το ζητήσετε.

Κύρια φροντίδα μας είναι η προσωπική επαφή με τους πελάτες, η συνεχής υποστήριξή μου και οι καλύτερες τιμές ολόκληρο το χρόνο. Έχουμε χιλιάδες πελάτες που μπορούν να σας το πιστοποιήσουν. Αγαπάμε αυτό που κάνουμε και αυτό φαίνεται!

Είτε χρειάζεστε μεταφορικό μέσον για το επαγγελματικό σας ταξίδι, είτε για τις διακοπές σας, εμείς είμαστε εδώ για να βρούμε την καλύτερη επιλογή, με βάση τις απαιτήσεις και τις επιθυμίες σας, στις καλύτερες τιμές της αγοράς .

ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΜΑΣ

Αναλυτικές πληροφορίες...